Vakantie in Groesbeek

Ontspannen tussen de groene heuvels van Groesbeek in B&B D’n Hoaf

Ons appartement biedt veel ruimte aan twee personen*. Aan alle kanten hebt u uitzicht op groen. Hetzij groene bomen, hetzij groen grasland.

Het appartement

In uw appartement beschikt u over twee bedden*, een zithoek en een eethoek. Er is televisie en er is wifi. De keuken is volledig ingericht en in uw eigen badkamer hebt u een douche, toilet en wastafel.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van ons huis. Hierdoor hebt u een fraai uitzicht over onze landelijke omgeving.

 

Linnengoed
De bedden zijn opgemaakt, er liggen schone vaatdoeken en theedoeken in de keuken en in de badkamer liggen schone handdoeken.

Waarschuwing: u moet wel tegen on-Hollandse eenzaamheid kunnen!

 

Ontbijt
U krijgt iedere morgen op de door u gewenste tijd een lekker ontbijt compleet met eitjes van onze eigen kippen. ( Tenminste, als de dames voldoende leggen).


Mooi weer
Bij mooi weer is het eerlijk gezegd wel het leukste om hier te zijn. De omgeving is prachtig en heuvelachtig. Ideaal om te fietsen of te wandelen.


Bij slecht weer is er in Groesbeek en omgeving ook van alles te doen. U kunt bijvoorbeeld naar een grote, luxe sauna. Groesbeek beschikt over een zwembad. U kunt in Groesbeek naar het bevrijdingsmuseum of gewoon winkelen. Het Afrikamuseum is op fietsafstand. U kunt natuurlijk ook naar Nijmegen of Arnhem. Beide steden liggen nog geen 15 km. hiervandaan. Kleef, een leuke stad mét fraaie musea, ligt op 30 kilometer afstand.

Nieuw…
Nieuw… een vrij huisje met uitzicht op de Groesbeekse heuvelen en het weidse, groene land.


Voor uw vakantie of weekend of 1 nacht bent u welkom in ons nieuwe tweepersoonshuisje, al of niet met ontbijt. In de landelijke omgeving geniet u van de stilte. Het is hooguit een tractor van de nabij wonende boer of onze haan die uw rust verstoort.


In het huisje treft u alles wat u nodig hebt. Het is compleet ingericht. Een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, bad en toilet. Er is een open keuken met gasfornuis en koelkast en in de kamer staat een televisie. U beschikt ook over wifi.

Contact
Neem contact met ons op via e-mail. Bellen kan ook: 06 23509736


*) Een derde persoon is mogelijk. Informeer!


Ga naar de site