Notuleren op de laptop

50% Tijdwinst dankzij notuleren op de laptop

Bent u een ervaren notulist? Bent u handig in Word? Dan kunnen wij u binnen de kortste keren leren notuleren op de laptop.

Bent u geen ervaren notulist en bent u niet handig in Word? Ook dan kunnen wij u leren notuleren op de laptop, maar dan bent u er wat meer tijd mee kwijt.

Notuleren op de laptop is in het moderne bedrijfsleven niet meer weg te denken. De tijd van een schrijvende notulist is langzaam maar zeker voorbij.
Wanneer een ervaren notulist wat tijd investeert in het leren kennen van de laptop en in het toepassen van een notuleersjabloon en specifieke Wordopties, dan bespaart zij of hij zeker de helft van haar of zijn uitwerktijd.
 

Hoe gaan wij te werk?

We werken individueel. Wanneer u samen met een collega wil komen, is dat ook heel goed te doen. De maximale groepsgrootte is 3 personen (uit hetzelfde bedrijf..). U neemt, als dat kan, uw eigen laptop mee.

De techniek van notuleren met de laptop

  • Leren omgaan met de laptop
  • Leren omgaan met een notuleersjabloon
  • Leren omgaan met Wordmogelijkheden
  • Zelf een sjabloon maken

Het notuleren (op de laptop)

Aan de hand van gespeelde vergaderingen die op band zijn opgenomen, notuleert u. U maakt beknopte, thematische notulen én een actiepuntenlijst. Een beetje notulist kan nl. al direct na de vergadering de deelnemers een actiepuntenlijst meegeven. Kan het sneller?

Tips voor notuleren op de laptop
U krijgt tips op alle fronten. Zowel op het terrein van notuleren als op het terrein van ergonomie (een vergaderstoel is geen typestoel!) en de Nederlandse taal. Uw coach is Annet Kooijmans. Zij is een ervaren trainer/docent Notuleren (op de Laptop.)

Overige informatie over Notuleren op de laptop:

Wanneer
We werken in sessies van 2,5 uur. Het aantal sessies is afhankelijk van de ervaring van de notulist en wordt dus in overleg afgesproken. De ervaring leert dat 4 sessies van 2,5 uur voldoende zijn.

Locatie
In principe vindt de training plaats in Groesbeek. Indien gewenst kan het ook bij u in het bedrijf. Binnen een straal van 10 kilometer rond Nijmegen komen daar geen kosten bij. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van € 0,28 per kilometer en een reistijdvergoeding van € 15,00 per uur.

Contact
Stuur een e-mail naar kmcommunicatie@wxs.nl.
Zet daarin ook uw telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.